Mercato - DEF

Mercato

textrec

In onze Mercato vind je eigenlijk alle ingrediënten die we gebruiken om onze gerechten te bereiden. Heerlijke hammen, luxe kazen, smaakvolle delicatessen, verse kruiden en brood van Jordy’s. En als het even kan, hebben we ook mooie biologische groenten en kakelverse eitjes.

Ook in de Mercato vind je ons assortiment kant-en-klaar gerechten. Even lekker als in de taverna en je hoeft het thuis alleen nog maar even op te warmen. 

Kom langs

 

Mercato weekmenu

Het weekmenu

Weekmenu

textrec

Ons weekmenu is als take away in het restaurant te krijgen. Een lekker, gemakkelijk alternatief voor het avondeten. Voor bestellingen van 10 personen en meer zouden we het waarderen als je ons eerst een belletje geeft. Zo kunnen wij de smaak van uw bestelling garanderen! Dus kom langs en geniet van de Smaak & Meer gerechten bij u thuis.

 

 

 

 

Vragen over de gerechten?

Bel ons via 010 351 0201

Mercato lunch

Heerlijke, verse

Belegde broodjes, fruitsappen en taart

textrec

Geen tijd om in onze taverna koffie te drinken? We pakken het graag voor je in, zodat je het mee kunt nemen. Ook op bestelling.

 

Pizza menu's

Overheerlijke

Pizza

textrec

Moeten we ze nog voorstellen, onze Pizza's? Overheerlijk, bereid in de steenoven met de meest smaakvolle en altijd verse ingrediënten 

 

 

Tapas box

De Borrelbox &

Tapas diner-voor-twee

textrec

Verwen je gasten thuis met onze Borrelbox; heerlijke kazen, fijne charcuterie, smakelijke smeersels, brood en meer.

Of wat dacht je van ons Tapas Diner voor Twee; verschillende soorten warme en koude tapas, brood, salade en smeersels.

Mercato - delicatessen

Delicatessen & Meer

textrec

In onze Mercato verkopen we met trots bijna alle ingrediënten waarmee wij onze gerechten bereiden. Van gedroogde hammen, luxe kazen, heerlijke olijfolie en balsamico op de tap tot aan ons pizzabloem. Ook hebben wij verschillende kadopakketten of kadobonnen beschikbaar.

Smaak en patisserie

Smaak &

Patisserie

textrec

Neem onze taarten, sweet bars en koekjes mee voor thuis of als je op visite gaat. Eén punt of een hele taart, het is allemaal mogelijk. Om teleurstelling te voorkomen, adviseren we een hele taart minimaal een dag van tevoren te bestellen. Dat kan tot 15.00 uur via 010 351 0201.

Smaak & Meer

Pure, eerlijke gerechten, bereid met verse ingrediënten en een grote voorliefde voor de mediterrane keuken. In onze taverna in Maassluis of op iedere gewenste locatie.

Meer over Smaak & Meer

Reserveren

Smaakt naar meer?

Adres
Govert van Wijnkade 20
3144 EE Maassluis

Restaurant 010 351 02 01
Catering 010 59 12 167

info@smaakenmeer.nl

Openingstijden
Woensdag en donderdag
16:00 - 23:00 uur

Vrijdag 
16:00 - 01:00 uur

Zaterdag en zondag
15:00 - 23:00 uur