Taverna

Taverna

textrec

In onze mooie taverna aan de historische binnenhaven van Maassluis bereiden wij pure, eerlijke gerechten met verse ingrediënten en een grote voorliefde voor de mediterrane keuken.

Bij ons kun je heerlijk uitgebreid dineren, maar ook genieten van een ‘snelle hap’, een zakelijke lunch, een borrel met collega’s of vrienden, een kopje koffie drinken en een krantje lezen of rustig werken met gebruik van onze gratis wifi.

Taverna Wijn - DEF

Restaurant & Wijnbar

textrec

Waan je in Luca of Valencia, geniet met een mooi glas wijn van onze heerlijke antipasti, pintxos of je favoriete Smaak & Meer pizza…

Puur, vers en lekker… dat zijn de belangrijkste ingrediënten bij het bereiden van onze gerechten. Wij hebben een kleine borrel- en dinerkaart, die we regelmatig veranderen. Zo kunnen we blijven verrassen. Onze wijn- & bierkaart is overzichtelijk en gevuld met mooie kwaliteitsproducten. Veel van de wijnen en bieren gebruiken we ook als basis voor onze gerechten, waardoor de smaken nog beter samensmelten. 

Laat je adviseren door onze ervaren gastdames en -heren over de mooie drank en en spijscombinaties. Dat smaakt zeker naar meer….

Reserveren

Taverna Vergaderen

Vergaderen

textrec

Ook voor zakelijke bijeenkomsten biedt Smaak & Meer uitstekende mogelijkheden. Voor groepen tot 50 personen hebben we diverse ruimtes beschikbaar.

De Verdieping is zeer geschikt voor besloten bijeenkomsten tot 15 personen. De Culi bieb leent zich beter voor grotere groepen. Beide ruimtes beschikken over een eigen, exclusief wifi-netwerk, een beamer, flipover, voorzieningen én daglicht.

Je wensen ten aanzien van de culinaire invulling bespreken we vooraf, zodat we een mooi menu op maat kunnen maken.

Afspraak maken

Taverna Groepen & Partijen

Groepen & Partijen

textrec

Met een grote groep ben je uiteraard ook welkom bij Smaak & Meer. Ontbijten, lunchen, borrelen, dineren? Dit is uitstekend mogelijk op onze Graan & Koffie zolder. Onder de robuuste, houten balken, met zicht op het restaurant en de keuken en voorzien van een mooi balkon.

Wil je liever besloten zitten of ben je met een nog groter gezelschap? Dan nodigen we je graag uit in onze Culi bieb. Met een exclusief wifi-netwerk, een beamer en diverse andere audiovisuele voorzieningen.

Je wensen ten aanzien van de culinaire invulling bespreken we vooraf, zodat we een mooi menu op maat kunnen maken.

Afspraak maken

Taverna Eventz

Smaak & Meer Eventz

textrec

Regelmatig organiseren we huis-Eventz. Zoals de vrijdagmiddagborrel XXL…

Begin je weekend goed bij Smaak & Meer! Met elke vrijdag de Vrijdagmiddagborrel XXL. Vanuit de Mercato serveren we heerlijke tapas, pintxos en antipasti. En natuurlijk zullen tijdens de vrijdagmiddagborrel onze befaamde pizza’s niet ontbreken.

Eventz

Smaak & Meer

Pure, eerlijke gerechten, bereid met verse ingrediënten en een grote voorliefde voor de mediterrane keuken. In onze taverna in Maassluis of op iedere gewenste locatie.

Meer over Smaak & Meer

Reserveren

Smaakt naar meer?

Adres
Govert van Wijnkade 20
3144 EE Maassluis

Restaurant 010 351 02 01
Catering 010 59 12 167

info@smaakenmeer.nl

Openingstijden
Woensdag en donderdag
16:00 - 23:00 uur

Vrijdag 
16:00 - 01:00 uur

Zaterdag en zondag
15:00 - 23:00 uur