Over S en M - DEF

smaakt naar meer

textrec

Smaak&Meer streeft ernaar onze gasten een optimale belevenis te geven in ons restaurant, daar hoort natuurlijk heerlijk en eerlijk eten bij maar ook lekkere wijnen. Daarom hebben wij een aantal arrangementen voor de liefhebbers van wijnen. Ook denken wij aan uw naaste want het is ook mogelijk een cadeaukaart te kopen om aan uw geliefde te geven.

Scroll naar beneden voor meer informatie of vraag naar de mogelijkheden in ons restaurant.

Over Smaak en meer - wijnen

Wijnen & Meer

textrec

Samen met oenoloog Evert Jan Bijl heeft Jeroen een uitgesproken wijnkaart samengesteld. Laat je adviseren door onze ervaren gastdames en -heren over de beste drank- en spijscombinaties. 

Puur, vers en lekker, dat zijn de belangrijkste ingrediënten bij het bereiden van onze gerechten. Wij hebben een kleine borrel- en dinerkaart, die we regelmatig veranderen. Zo kunnen we blijven verrassen. Onze wijn- & bierkaart is overzichtelijk en gevuld met mooie kwaliteitsproducten. Veel van de wijnen en bieren gebruiken we ook als basis voor onze gerechten, waardoor de smaken nog beter samensmelten. 

Dat smaakt zeker naar meer!

 

WIJNKAART

Verhuur & aankleding

Cadeau&Meer

textrec

Zoek je een cadeau waar je de echte levensgenieter mee kunt verrassen? Dan is de cadeaubon van Smaak&Meer de perfecte gift om te geven én te krijgen. 

Wil je de verassing nóg groter maken? Bestel er dan een van onze topwijnen bij. De cadeaubon is in ons restaurant te koop aan de Govert van Wijnkade 20.

 

Over Smaak en meer - contact

De Smaak&Meer Wijnclub

textrec

 

Voor de echte wijnliefhebbers organiseren wij in samenwerken met oenoloog Evert Jan Bijl wijnproeverijen en wijn masterslasses.  

Aanmelden kan via info@smaakenmeer.nl of 010 3510201

Smaak & Meer

Pure, eerlijke gerechten, bereid met verse ingrediënten en een grote voorliefde voor de mediterrane keuken. In onze taverna in Maassluis of op iedere gewenste locatie.

Meer over Smaak & Meer

Reserveren

Smaakt naar meer?

Adres
Govert van Wijnkade 20
3144 EE Maassluis

Restaurant 010 351 02 01
Catering 010 59 12 167

info@smaakenmeer.nl

Openingstijden
Woensdag en donderdag
16:00 - 23:00 uur

Vrijdag 
16:00 - 01:00 uur

Zaterdag en zondag
15:00 - 23:00 uur