Catering DEF

Catering

textrec


Voor zowel de particuliere als de zakelijke markt verzorgen wij catering op locatie.

Catering van Smaak & Meer betekent - als het maar even kan - à la minute eindbereiding op locatie door onze professionele koks. Dit zorgt voor een nog grotere smaakbeleving van onze gerechten. En daar houden we van!

CONTACT?Ter inspiratie

Menusuggesties

textrec

Het liefst maken we alles op maat. Je geeft aan waar je van houdt, wat je te vieren hebt, wat de sfeer is van het evenement en samen komen we dan tot een menu wat daar naadloos bij aansluit. De mogelijkheden zijn daarbij eindeloos.

 

Om je toch een idee te geven van de mogelijkheden hebben we een aantal smakelijke voorbeeldmenu’s uitgewerkt.

Pizza op locatie

Smaak &

Pizza op locatie

textrec

Op onze mobiele houtgestookte steenovens, bakken wij heerlijke, verse authentieke pizza’s bij je thuis, op kantoor, in het park, eigenlijk waar je maar wilt. Onze pizzaioles bereiden de pizza’s ter plekke in onze buitenkeuken, met de meest smaakvolle, uiteraard altijd verse ingrediënten.

Naast de pizza’s verzorgen we ook een breed scala andere Italiaanse specialiteiten, zoals huisgemaakte antipasti’s, salades, tiramisu, belegde focaccia’s en pesto’s.

Afspraak maken

Verhuur & aankleding

Verhuur &

Aankleding

textrec

Naast de catering nemen wij je desgewenst ook de zorg van de aankleding, bediening, het servies, bestek en glaswerk uit handen. Zo kunnen we de gehele culinaire organisatie van jouw evenement verzorgen en kun jij ongestoord van je feest genieten.

BEL: 010 59 12 167

Foodtruck def

Smaak & Meer

Foodtruck

textrec

 

Smaak & Meer on the road. Sinds een aantal jaar rijden we met veel plezier rond in onze omgebouwde Citroën camper. Klep open, terrasje uitzetten, lampjes en muziek aan, oven opstoken en genieten maar. Houtoven pizza’s, cocktails, espresso’s, tapas en pintxos. We serveren het vanuit onze bus, waardoor je die echte onvervalste festivalsfeer naar je eigen feest of evenement kunt halen.

Huren

 

Vaste locaties

Smaak & Meer

Vaste locaties

textrec

Op verschillende externe locaties in de omgeving zijn wij huiscateraar.

Graag stellen wij deze locaties hieronder aan je voor.

www.delflandhoeve.nl

www.stjorisdoeleschiedam.nl

Delflandhoeve

Delflandhoeve


Midden in de Randstad én midden in het groen ligt de Delflandhoeve. Vergaderen in een mooie omgeving, met collega’s een paar uur brainstormen en aansluitend kanoën, een verjaardag of bruiloft vieren, kamperen tussen wilgen en water, op de Delflandhoeve kan het allemaal. 

St. Joris Doele

St. Joris Doele


Deze voormalige schutterij uit 1743 is verbouwd voor feesten en partijen. Waar voorheen binnen- en buitenlandse notabelen hier hun vertier vonden, komen vandaag de dag nog altijd mensen naar de St. Joris Doele om feesten van welke aard dan ook te vieren. 

Smaak & Meer

Pure, eerlijke gerechten, bereid met verse ingrediënten en een grote voorliefde voor de mediterrane keuken. In onze taverna in Maassluis of op iedere gewenste locatie.

Meer over Smaak & Meer

Reserveren

Smaakt naar meer?

Adres
Govert van Wijnkade 20
3144 EE Maassluis

Restaurant 010 351 02 01
Catering 010 59 12 167

info@smaakenmeer.nl

Openingstijden
Woensdag en donderdag
16:00 - 23:00 uur

Vrijdag 
16:00 - 01:00 uur

Zaterdag en zondag
15:00 - 23:00 uur